Semtek Maskinservice er et firma i konstant udvikling. Vi arbejder løbende på at højne vores serviceniveau og udvikle vores ydelser i takt med vores kunders behov.

Vi leverer kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Alle vores medarbejdere er højt og dygtigt uddannede med stor erfaring og ekspertise, og vi står gerne til rådighed med rådgivning, vejledning, m.m. Dermed sikrer vi vores kunder fuld tilfredshed med det udførte arbejde.

 

Grundet den positive udvikling søger vi derfor en ny medarbejder til fastansættelse på fuld tid. Du skal fortrinsvis arbejde med CNC maskiner og vil deltage i hele forløbet med programmering, opstilling, drejning samt foretage egen kontrol af emnerne.

Vi søger en medarbejder med erfaring som værktøjsmager, industriteknikker, maskinarbejder eller anden relevant erfaring inden for spåntagning.

 

Dine arbejdsopgaver omfatter:

·         Bearbejdning på CNC maskiner, gerne kendskab til Haas

·         Programmering i Mastercam

·         Drejning

·         Fræsning

·         Fremstilling af special maskiner

 

Vi tilbyder:

·         Gode løn og pensionsforhold

·         Gode kollegaer

·         Varigt arbejde

·         Frihed under ansvar

 

Har dette interesse, og er du interesseret i at hjælpe Semtek i vores videre udvikling, så send en ansøgning samt CV via mail på info@semtek.dk

eller kontakt os for nærmere info på +45 40 35 13 76.

Vi glæder os til at hører fra dig, og garantere fuld diskretion for din henvendelse.